HDP'nin Hakkari merkez ve ilçelerindeki seçim çalışmaları sürüyor

HDP'nin Hakkari merkez ve ilçelerindeki seçim çalışmaları sürüyor

HDP'nin Hakkari ve ilçelerindeki seçim çalışmaları sürüyor. Bugün de bazı köy ve STK'lar ziyaret edildi.

Hakkari'de siyasi partilerin seçim çalışmaları sürüyor. HDP'nin köy ziyaretleri sürerken bugün Hakkari merkezdeki bazı sivil toplum örgütleri de ziyaret edildi. 

Bugünkü çalışmalara HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ve Hakkari eski Milletvekilleri Esat Canan ile Hamit Geylani, HDP PM üyesi Nurettin Turgut'un yanı sıra HDP il ve ilçe yöneticileri ve Hakkari milletvekili adayları Dr. Sait Dede ve Özgür Zeydanoğlu katıldı. 

Bugün Yüksekova'da Doğanlı (Kampa Ertuşiyan) Dilekli (Kampa Şukeyan) ve Yazılı köylerinde (Kampa Oremariyan) yurttaşlar ziyaret edilirken Hakkari merkezde de Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, HDP yöneticileri ile birlikte HATSO, KESK ve Hakkari Engelliler Derneğini ziyaret etti. Milletvekili adaylarından Özgür Zeydanoğlu ve beraberindeki parti yöneticileri de kent merkezine bağlı Akbulut (Goranis) ve Demirli (Rezan) köylerini ziyaret ettiler.

whatsapp-image-2018-06-04-at-16.44.48.jpeg

whatsapp-image-2018-06-04-at-15.29.00.jpeg

whatsapp-image-2018-06-04-at-17.05.29.jpeg

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum