HDP'li Hakkari İl Genel Meclisi üyesi: Bilgim dışında Ak Parti'ye üye kaydım yapılmış

HDP'li Hakkari İl Genel Meclisi üyesi: Bilgim dışında Ak Parti'ye üye kaydım yapılmış

Hakkari İl Genel Meclisi'nin HDP'li üyesi Neçirvan Kaplan kendisinden habersiz Ak Parti'ye üye olarak kaydedildiğini belirterek duruma tepki gösterdi.

HDP'li Hakkari İl Genel Meclisi Üyesi Neçirvan Kaplan, e-devletten kendi bilgilerini kontrol ederken Ak Parti'ye üye olarak kaydedildiğini fark ettiğini belirterek, "Mücadele hayatı boyunca tüm çevreleriyle siyasi görüşü ve mücadelesi belli olan bir ailenin ferdi olarak son seçimlerde HDP İl Genel Meclis üyesi olma onuruna partimin ve halkın teveccühü  ile layık görüldüm. Bu coğrafyanın tüm ulusal bilincine ulaşmış bireyleri için bu saflarda mücadele etmenin onur olduğu ve de vazgeçilmez görev olduğu süreçte bu oluşumun bir parçası olma gururunu yaşıyorum. Ve bu yaşantımızın sonuna kadar bizimle yürüyecek bir onur timsalidir. Tüm gerçekler bu coğrafyada böyle işliyorken hile ve entrikalarla yer edineceğini zanneden yapılar en fazla soysuzlukla hüküm sürmeyi hedef edinirler. Bu onurla mücadelenin bir neferi olma gururunu yaşıyorken, gasp siyasetiyle yer edinen siyasi akıl hiçbir bilgim olmadığı halde bilgilerime erişerek beni resmi AKP üyesi yapmıştır. AKP'nin gasp yoluyla iradeyi teslim almasına alışığız ve bu yöntemleri bizi şaşırtmıyor. Ama bu onursuzluğu kınadığımı, canlı bedenimizde değil ölü bedenimizi bile o yapının bir neferi haline asla getiremeyeceğini basın yoluyla ifade etmek isterim. Unutmasınlar ki bu halk hep dik duracak ve soysuzluğun parçası olmayacak. Bu duygularla tekrardan AKP'nin beni habersiz üye yapma yaklaşımını lanetliyorum" dedi. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.