HDP'den Yüksekova'da iftar yemeği

HDP'den Yüksekova'da iftar yemeği

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde HDP tarafından iftar yemeği verildi.

İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Marina Düğün Salonu'nda verilen yemeğe bin 300'den fazla kişi katıldı. Yemeğe, HDP Hakkari adayları Sait Dede, Özgür Zeydanoğlu, DTK Eş Başkanlık Divanı üyeleri Dilek Adsan, Selim Sadak, DTK Kadın Meclis Sözcüsü Ruken Akça, Barış Anneleri, HDP PM Üyesi Nurettin Turgut, Hakkari eski milletvekilleri Hamit Geylani, Esat Canan, Kanaat Önderleri, Rusipîler, Yerine kayyum atanan Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanı Adile Kozay, HDP-DBP il ilçe örgütlerinin eş başkan ve yöneticileri katıldı.

Ezanın okunmasından önce Kadir Gecesi münasebetiyle mevlit okutuldu. Mevlidin okunmasının ardından Yüksekova HDP İlçe Başkanı Hüsnü Beşer, düzenledikleri iftar yemeği ve mevlid programına katılan herkese teşekkür etti.

FİKRET YAŞAR: BUGÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Aday adayları adına konuşan Fikret Yaşar da Kürtçe yaptığı konuşmasında Hakkari'de kendisi ile beraber HDP'den 36 kişinin aday adaylığı için başvuru yaptığını belirterek, "Aramızdan 3 kişi seçildi. Bu 3 kişi irademizdir. Partinin vermiş olduğu kararın arkasındayız ve razıyız. Çünkü bugün birlik günüdür. Birlik olmak zorundayız. Allah'ın bize verdiği temel haklarımızı korumak ve savunmak adına böyle bir birlikteliği oluşturmak zorundayız. Adaylarımıza başarılar diliyoruz" dedi.

SELİM SADAK: GEVER'İN MUAZZAM BİR GÜCÜ VAR

Cezaevinde bulunan HDP Hakkari milletvekili adaylarından Leyla Güven'in göndermiş olduğu mektubun okunmasının ardından milletvekilli adayları sahneye çıkarak halkı selamlarken Selim Sadak burada kısa bir konuşma yaptı. Sadak dayanışmayı büyütüp gelen herkese teşekkür ederek, "Gever'in muazzam bir gücü var. Bunun sandığa yansıyacağından en ufak bir şüphemiz yok. 24 Haziran'a kadar çalışmalarımız aralıksız yürüterek halkla beraber kazanacağız" diye konuştu.

Sadak'ın konuşmasının ardından iftar yemeğine geçildi.

dsc_2914.jpg

dsc_2922.jpg

dsc_2935.jpg

dsc_2938.jpg

dsc_2967.jpg

dsc_2979.jpg

dsc_2986.jpg

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.