HDP'den Kılıçdaroğlu'na: Sizin Kürt soruna çözümünüz bu mu?

HDP'den Kılıçdaroğlu'na: Sizin Kürt soruna çözümünüz bu mu?

Kılıçdaroğlu, TSK'nin Pençe-Kilit operasyonuyla ilgili "Allah bu mübarek ayda, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin" mesajı paylaştı. HDP'den tepki geldi: Sizin Kürt sorununa çözümünüz bu mu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TSK'nin Irak'ın kuzeyine yönelik başlattığı Pençe-Kilit operasyonuna destek verdi.

Twitter hesabından bir mesaj paylaşan Kılıçdaroğlu "Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyonunda, dualarımız kahraman ordumuzla birlikte. Allah bu mübarek ayda, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin" dedi.

HDP: TÜM MUHALEFETİ HİZAYA GETİRMEYE ÇALIŞIYOR

Kılıçdaroğlu'nun mesajına HDP'den tepki geldi. HDP Parti Sözcüsü ve Mardin Milletvekili Ebru Günay, CHP liderinin mesajını alıntılayıp şu paylaşımı yaptı: Erdoğan Kürt düşmanlığı üzerinden tüm muhalefeti hizaya getirmek istiyor. Bu savaş ile tüm yaptıklarına meşruiyet sağlamaya çalışıyor. Muhalefet liderinin verdiği tepkiye bakar mısınız? Sizin Kürt sorununa çözümünüz bu mu?

Kürt sorunun çözümü ve Türkiye’nin demokratik geleceği, ölmek ve öldürmekten geçmiyor. Mübarek Ramazan ayında kan dökmek, ölümlere sebeb olmak yerine yaşatmayı ve çözümü savunmaktır kutsal olan." 

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum