HDP Yüksekova İlçe Başkanlığından Bayram Mesajı

HDP Yüksekova İlçe Başkanlığından Bayram Mesajı

HDP Yüksekova İlçe Eş Başkanlığı tarafından Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlandı.

Mesaj şöyle:

“Olağanüstü bir dönem yaşadığımız son aylarda hayatımızı anlamlandıran hemen her şey salgından nasibini alarak bambaşka bir hale bürünmüştür. Kontrollü davranmak, dikkat etmek, şüphe etmek temel düsturumuz haline gelmiş ve yaşam yeni bir biçimiyle yaşanmayı zorunlu kılmıştır.

Ramazan ayı ibadetimizin de bir iftar sofrası etrafında beraberliği pekiştirdiği, komşuluk ilişkilerini bütünleştirdiği, yalnızca namaz ibadeti sırasında değil her eylemimizde yan yana saf tutmayı salık verdiği bu önemli zaman diliminde yazık ki fiziki mesafelere uymak kaçınılmaz ve sağlıklı olan eylem haline gelmiştir.

Sarılmayı, tokalaşmayı, omuz omuza vermeyi fiziki olarak gerçekleştiremesek de aynı ruh hali, aynı hayal ve umudu taşıdığımız, köklerimiz ve devraldığımız mücadele mirasında görülmektedir.

Bu vesileyle birbirimize manevi olarak en yakın olacağımız bir bayram olması dileği ve temennisiyle halkımızın ramazan bayramını kutlar; güzel ve sağlıklı günlere kavuşmamızı en içten duygularımızla temenni ederiz.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.