HDP Yüksekova adaylarından esnaf ziyareti

HDP Yüksekova adaylarından esnaf ziyareti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Yüksekova Belediye Eş Başkan adayları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı, esnafı ziyaret etti.

HDP Yüksekova ilçe teşkilatı yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

HDP ilçe seçim bürosunda bir araya gelen Yüksekova Belediye eş başkan adayları Remziye Yaşar, İrfan Sarı, Esendere eş başkan adayı Semra Aktan, Mustafa Işık, Büyükçiftlik Belediye eş başkan adayı Gülcan Ceylan ile HDP ilçe eş başkanı Hüsnü Beşer esnafı ziyaret etti.

Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Soryan City esnafını ziyaret eden HDP heyeti, tek tek iş yerleri gezerek, esnafların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Esnaflar ise ziyaret için HDP heyetine teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan HDP Yüksekova Belediye eş başkan adayı İrfan Sarı, "Halkımız bize, bundan önce olduğu gibi şimdi de kapısını, yüreğini açıp büyüklüğünü gösteriyor. Onlara dokunmak müthiş keyifli. Onur duyduk, duymaya devam edeceğiz." dedi.

h1-062.jpg

h2-056.jpg

h3-036.jpg

h4-025.jpg

h5-018.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum