HDP Yüksekova adayları gençlerle buluştu

HDP Yüksekova adayları gençlerle buluştu

Halkların Demokratik Partisi Yüksekova Belediye Eş Başkan Adayları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı gençlerle çay içip sohbet etti. Eş başkan adaylarına şehrin gençlik, alt yapı, toplu ulaşım ve kültürel sorunları üzerine bir çok soru yöneltildi. 

HDP Yüksekova Belediye Eş Başkan Adayları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı, seçim çalışmaları kapsamında ‘Çaylar Bizden :)’ sloganıyla Yüksekovalı gençlerle bir kafede bir araya geldi.

HDP’li yöneticilerin de eş başkan adaylarına sorular yönelttiği buluşmada gençler yaşadıkları sorunları eş başkanlara iletme fırsatı buldu. Çoğunlukla eş başkanların halkın arasında olması yönünde taleplerini dile getiren gençlerin dile getirdiği diğer önemli başlıklar ise kültürel ve sosyal alanların eksikliği ile işsizlik oldu. 

Gençlerin yaşadığı sorunları ve taleplerini dinleyip not alan eş başkan adayları gençlerin yaşadığı sorunları çözmek konusunda kararlı olduklarını bu amaçla gençlerle bir araya geldiklerini belirtirken, özellikle gençlerin kültürel ve sosyal olarak gelişimine katkıda bulunmak için projeler ürettiklerini ifade ettiler. 

Sohbet havasında yaklaşık bir bucuk saat süren sohbet sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınladı. 

Sohbet sonrasında gençlerle selfi çeken eş başkan adayları bu tarz etkinlikleri sürekli hale getireceklerini ifade ettiler.

basliksiz-2-004.jpg

b2-036.jpg

b3-026.jpg

b4-021.jpg

b5-009.jpg

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum