HDP Hakkari, Yüksekova ve Şemdinli teşkilatından bayram mesajı

HDP Hakkari, Yüksekova ve Şemdinli teşkilatından bayram mesajı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari, Yüksekova ve Şemdinli Teşkilatları, Kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

HDP Hakkari İl Teşkilatı: Ku dil dîlber be nexwe dil kîye, Eger dîlber dilbe nawê dil çîye, Em dil û dîlberê tewli hew dibînin, Nizanim dil kî û dîlber kîye. Em baş dizanin dil û dîlber hûn bi xwene, ger hun hebin jiyan li me aramîye. Bi wan hest û ramanan em wek rêxistina gelan, cejna we ya Qurbanê pîroz dikin û em hêwî dikin ku ew cejne bibe sedemê aşitî û biratîya gelên rojhilata navîn. Silav rêz û heskirin

HDP Yüksekova İlçe Teşkilatı: Egemen ve faşist sistemlerin Ortadoğu'da yarattığı baskı, zulüm ve acıların son bulduğu; buna karşın halkların farklılığıyla, renkleriyle ve kültürleriye ortak yaşamda buluştuğu bir bayram olması dileğiyle, tüm halkımızın bayramnı kutlar, özgür yarınlar diliyoruz.

HDP Şemdinli İlçe Teşkilatı: Hakların Demokratik Partisi olarak mübarek Kurban bayramının Tüm İslam alemine barış, özgürlük, kardeşlik, huzur ve mutluluklar getirmesi temennisiyle, tüm İslam aleminin Kurban bayramını kutluyoruz.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.