HDP: Giresun ve çevresi afet bölgesi ilan edilsin

HDP: Giresun ve çevresi afet bölgesi ilan edilsin

HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Giresun ili ve çevresinin afet bölgesi ilan edilmesi için Meclis’e Kanun Teklifi sundu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP)Kocaeli Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Ömer Faruk Gergerlioğlu, Giresun ili ve çevresinin afet bölgesi ilan edilmesi için Meclis' e kanun teklifi sundu. Gergerlioğlu''nun verdiği teklifinin gerekçesinde, “Bu pandemi döneminde devlet desteği olmadan Giresun’un yaralarının sarılması mümkün görünmemektedir" denildi. 

'YARALARIN SARILMASI İÇİN...'

Yaraların sarılması yurttaşların zararlarının hızlı bir şekilde tazmin edilmesi için bölgenin acil şekilde afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğine dikkati çeken Gergerlioğlu, "Bu sayede yetkililerce neredeyse tamamen çöktüğü söylenen altyapı yenilenebilecek ve halkımızın ekonomik anlamda acıları bir nebze olsun hafifletilebilecektir” diye belirtti. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.