HDP Eş Genel Başkanı Temelli yarın Hakkari ve Yüksekova'ya geliyor

HDP Eş Genel Başkanı Temelli yarın Hakkari ve Yüksekova'ya geliyor

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sezai Temelli başkanlığında kalabalık bir heyet, yarın Hakkari ve Yüksekova'ya gelecek.

HDP Genel Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve beraberindeki heyetin yarın Hakkari ve Yüksekova'ya geleceği ifade edildi.

Açıklamada heyetin ilk olarak Hakkari'ye geleceği ifade edilirken, yapılacak programa katılım çağrısı yapıldı.

Açıklamada, "HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli başkanlığında gelecek heyet yarın saat 09:30’da Çiftlik meydanında karşılamak üzere ve DBP İl Binasının önünde hareket edilecektir. Saat 11.30'da beraberindeki heyetle esnaf ziyareti gerçekleştirilecektir" denildi.

YÜKSEKOVA'YA DA GELECEKLER

Eş Başkan Temelli ve beraberindeki heyet, Hakkari'deki temaslarının ardından Yüksekova'ya geçecekler. Bugün HDP Yüksekova İlçe Teşkilatı tarafından çarşı merkezinde katılım davetiyeleri dağıtılırken, Temelli ve beraberindekiler yarın Kerem Ağa köprüsünde karşılanacak.

d1-053.jpg

s2-073.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.