HDP Diyarbakır İl Örgütü: Leyla Güven onurumuzdur

HDP Diyarbakır İl Örgütü: Leyla Güven onurumuzdur

HDP Diyarbakır İl Örgütü, Leyla Güven'in tutuklanmasına ilişkin basın açıklaması yaptı: “Dışarda ve cezaevlerinde siyasetimizi sürdürmeye devam edeceğiz."

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır İl Örgütü, Leyla Güven’in tutuklanmasına ilişkin basın açıklaması yaptı. Koşuyolu Parkı İnsan Hakları Anıtı önünde yapılan açıklamaya sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.
Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“İktidara gelmeden önce dilinden hak, hukuk, adalet kavramlarını düşürmeyen partilerin, şimdi gerçek yüzleri günyüzüne çıktı. Bu partilerin pratik uygulamaları tutuklama, işkence, insan hakları ihlali ve kurumların kapatılması oldu. Biz HDP olarak nasıl ki zulmün karşısında boyun eğmedik, bundan sonra da boyun eğmeyeceğiz. Ne yaparsanız, yapın, dışarda ve cezaevlerinde siyasetimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Siyasetimiz ile sizi tarihten sileceğiz. Leyla Güven ve tutuklu siyasetçilerimiz bizim onurumuz ve halkların onurudurlar. Biz HDP olarak her zaman onların destekçisi ve yollarının takipçisi olacağız.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.