Havalimanına taşınma nedeniyle kapatılan yollar açıldı

Havalimanına taşınma nedeniyle kapatılan yollar açıldı

Yeni açılan havalimanına taşınma büyük oranda tamamlandı. Kapatılan yollar trafiğe açıldı.

Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılan taşınma nedeniyle kapatılan yollar açıldı. Taşınmanın büyük oranda tamamlanması üzerine kapatılan yollarda yeniden trafik akışı sağlandı.

Bu kapsamda, Atatürk Havalimanı ile Mahmutbey Batı Kavşağı istikameti, Mahmutbey Batı Kavşağı ile İstanbul Havalimanı istikameti, İstanbul Havalimanı ile Atatürk Havalimanı arasındaki Kuzey Marmara Otoyolu ile Basın Ekspress yolu, Mahmutbey Batı Kavşağı ile Yeşilköy Havuzlu Kavşağı istikameti, Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun Reşadiye Kavşağı ile Yassıören Kavşağı istikametine ulaşılabilinecek.

Taşınmayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Bu süre zarfında yardımını esirgemeyen başta Ulaştırma Bakanımız ve Bakanlık yetkililerine, İstanbul Valimize ve Mülki İdare Amirimize, tüm kamu kurum ve kuruluşları yetkili ve çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.