Hatipoğlu hastanedeki kadınları ziyaret etti

Hatipoğlu hastanedeki kadınları ziyaret etti

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yaklaşırken, BDP'li kadınlar gün nedeniyle Hakkari Devlet hastanesinde tedavi gören kadın hastaları ziyaret etti.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Hakkari’de BDP öncülüğünde başlatılan “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” çalışmaları kapsamında Hakkari Belediye eş Başkan adayı Dilek Hatipoğlu ve beraberindeki BDP’li kadınlar Hakkâri Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret ettiler.

Hatipoğlu ve beraberindekiler hasta kadınların kadınlar gününü kutlayarak kendilerine karanfil takdim ettiler.

Hakkari Belediyesi eş başkan adayı Dilek Hatipoğlu, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” münasebetiyle mahallelerde kadınları ziyaret ederek mümkün oldukça çok kadınlara ulaşıp onların bu anlamlı günlerini kutladıklarını belirtti.

Hatipoğlu; "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü nedeniyle hastanede bulunan hasta ve hasta yakını kadınları ziyaret ederek onların bu anlamlı gününü kutladıklarını hem de hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

h1-001.jpg

h2-002.jpg

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum