Haraç aldılar, evini bastılar, serbestler!

Haraç aldılar, evini bastılar, serbestler!

Cüneyt Açıkgöz, kendisinden haraç istediklerini öne sürdüğü iki kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. İki şüpheli ifade verdikten sonra Açıkgöz'ün evini bastı. Öldüresiye dövülen Açıkgöz'ün kolu ve burnu kırıldı, parası gasp edildi.

İzmir Çamönü Mahallesi’nde oturan ve Torbalı’daki bir soba fabrikasında çalışan işçi Cüneyt Açıkgöz’ün bir süre önce yolunu kesen aynı mahalleden İzzet Y. ve Yiğit Ö. iddiaya göre zorla para istedi. Kendisinden para isteyen kişilerin bunu alışkanlık haline getirmesi üzerine Açıkgöz, Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu.

Yeni Asır’dan Metin Burmalı’nın haberine göre ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan İzzet Y. ile Yiğit Ö. bu kez Açıkgöz’ün evini bastı. Açıkgöz maruz kaldığı saldırıyı, “Kapıyı kırıp içeri girdiler. Tekme ve yumruk vurup, beni sopalarla dövdüler. Yaklaşık 25 dakika boyunca beni bu şekilde darp ettiler. Daha sonra cüzdanımda bulunan bir miktar parayı alıp gittiler. Günlerce hastanede kaldım. Burum, kolum kırıldı. Kafamda ağır darp izleri var” dedi.

SALDIRGANLAR SERBEST, MAĞDUR GİZLENİYOR

Darp edildikten sonra Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek yine kendisini darp eden İzzet Y. ve Yiğit Ö. hakkında şikayette bulunduğunu anlatan Açıkgöz, “Beni işkence yapar gibi evimde döven insanlar yine serbest bırakıldılar, şu an ellerini kollarını sallayarak dışarıda dolaşıyor. Menderes İlçe Kaymakamlığı’ndan yardım istedim beni sığınma evine yerleştirip koruma altına aldılar. Ancak onlar yüzünden Menderes’teki evime gidemiyorum. Bu zorbaların tutuklanması için illa beni öldürmeleri mi gerekiyor?” diye sordu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.