Haluk Levent: Öykü’nün annesi ile görüştük, kampanyayı öne aldık

Haluk Levent: Öykü’nün annesi ile görüştük, kampanyayı öne aldık

Ahbap Derneği, ilik nakli bekleyen Öykü Arin Yazıcı ve diğer çocuklar için yapılacak kampanyayı 19 Ocak'a aldı. Haluk Levent, "Dün akşam Öykü’nün annesi ile görüştük. 9 Şubat geç bir tarih" dedi.

Müzisyen Haluk Levent, ilik nakli bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ve diğer çocuklar için 9 Şubat’ta yapmayı planladıkları bağış kampanyasını 19 Ocak’a aldıklarını duyurdu.

Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Dün akşam Öykü’nün annesi ile görüştük. 9 Şubat geç bir tarih. Öykü için, Soner için, Atakan ve diğer çocuklarımızın acilen donöre ihtiyacı var. Bu nedenle kampanyayı 19 Ocak CUMARTESİ GÜNÜNE ALDIK. Kızılay ile de görüştük. Tüm AHBAP’lar seferberikte” ifadelerine yer verdi.

Yazıcı’nın annesi Eylem Şen Yazıcı da “Sevgili Haluk Levent ve Ahbap Derneği, Türkiye’nin birçok kentinde yapmayı planladıkları kök hücre bağış etkinliklerini Öykü Arin için 19 Ocak’ta gerçekleştirmeye karar verdiler. Sağolsunlar! Varolsunlar! Umudumuzu büyüttünüz, çok teşekkürler” paylaşımını yaptı.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise Twitter hesabından paylaştığı video ile bağış çağrısı yaptı. Tanrıkulu, “Değerli dostlarım, hepinizi Öykü Arin için kampanyaya davet ediyorum. Öykü Arin lösemi hastası ve çok hızlı yayılan bir türünden dolayı muzdarip. Çok kısa bir zaman kaldı, 1-1,5 aylık bir zaman kaldı. Bütün yurttaşlarımızı Kızılay’a kan vermeye davet ediyorum” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.