Haluk Koç: Mansur Yavaş kazandı

Haluk Koç: Mansur Yavaş kazandı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Genel Merkezi’nde ortak açıklama yaptı. Haluk Koç, Mansur Yavaş'ın seçimi kazandığını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, ellerindeki verilerin YSK’nin aktardığından daha fazla olduğunu söyleyerek, “Mansur Yavaş seçimi kazandı” dedi.

‘ANKARA’DA BİR TARİH YAZILIYOR’

Koç şunları söyledi: “İlginç bir seçim partisinde birlikteyiz. Seçim sonuçları açkılandı andan itibaren Anadolu Ajansı’nın davranış kalıbı ortaya çıktı. Ankara ile ilgili gelişmelerde onlar da kabul etmiş görünüyorlar. Ankara’da bir tarih yazılıyor. Bizim elimizdeki veri akışına göre beş altı puan farkla Mansur Yavaş kazanılmıştır. Resmi yavaşlatılmış veri akışı bile üç puana yakın fark gösteriyor. Seçimde yenilgi noktasında hazımsızlık yaşamakta olanların bunu kabul etmeleri gerekiyor.”

CHP Genel Başkan yardımcılarının YSK’ye gittiğini ve veri akışıyla ilgili görüşmeler yaptığını belirten Koç, “Türkiye’nin birçok yerinde YSK elli altı dakika veri akışını durdurmuştur. Hemşerilerim, sakin olacaksınız. Tüm tasnif işlemleri bitene kadar sandıktaki görevlilerimiz görevlerine devam edeceklerdir. Hiçbir sandık görevlimiz sandıkları asla terketmesinler. Ankaralı hemşerilerimiz lütfen vakur olalım. 25 yıl sonra Ankara’da tarih yazılıyor. Bu İstanbul, Adana, Balıkesir gibi illerimiz de gecenin ilerleyen saatlerinde devam edecektir” diye konuştu.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.