Hakkarili öğrenciler, Ford Otosan Fabrikası'nı gezdi

Hakkarili öğrenciler, Ford Otosan Fabrikası'nı gezdi

Hakkari Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Kocaeli’deki Ford Otosan Araba Fabrikası'nı gezdi.

Özel Sektör işbirliği ile kalifiyeli eleman yetiştirmek için Kocaeli'ne giden Hakkari Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin motor bölümü öğrencileri, Ford Otosan Araba Fabrikası'nda eğitim amaçlı gezi gerçekleştirdi.

Gezi ile ilgili açıklama yapan Hakkari Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sıtkı Zerek, "Okuldaki mesleki eğitimimizin günümüz piyasa koşullarına cevap verebilecek teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek ve özel sektörle ilişkileri güçlendirmek amacıyla Ford Otosan Fabrikasına eğitim amaçlı gezi yaptık. Bize fabrikanın kapılarını açarak bir arabanın bütün üretim safhalarını uygulama alanında gösteren Ford Otosan yönetimine teşekkür ederim. Fabrikada çalışan ve bize bilgi veren Makine Mühendisi Kayahan Kaya'nın Hakkarili olması öğrencilerimize ayrı bir motivasyon olmuştur. Bu geziye katılmamızda büyük katkılar sunan Sayın Valimiz İdris Akbıyık ve Milli Eğitim Müdürümüz sayın Bilal Gür'e çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarım. Bizi Kocaeli'nde misafir eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ederiz" dedi.

g1-045.jpg

g2-035.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.