Hakkari'de kadınlar taciz tecavüz ve intihara karşı yürüyecek

Hakkari'de kadınlar taciz tecavüz ve intihara karşı yürüyecek

Bınevş Kadın Merkezi bölgede yaşanan taciz, tecavüz, şiddet, uyuşturucu ve intihar olaylarına dikkat çekmek amacıyla yarın yapacağı yürüyüşe katılım çağrısı yaptı.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Bölgede yaşanan taciz, tecavüz, şiddet, uyuşturucu ve intihar olaylarına dikkat çekmek amacıyla Bınevş Kadın Merkezi öncülüğünde yarın kitlesel yürüyüş ve basın açıklaması düzenlenecek. Hakkari belediyesi önünde başlayacak yürüyüşün önceki gün bir kız öğrencinin intihar ettiği Hakkari - Otluca yolu üzerinde bulunan Gopsi'deki kayalık bölgede yapılacak basın açıklaması ile sona ereceği belirtildi. 

Yürüyüşle ilgili açıklama yapan Bınevş Kadın Merkezi çalışanı Sosyolog Özgül Doğan “Kadın Danışma Merkezi olarak hem ilimizde hem de yaşadığımız bölgede son zamanlarda yaşanan taciz, tecavüz, şiddet, uyuşturucu ve intihar olaylarına dikkat çekmek amacı ile yarın saat 17:00 da belediye önünde bir basın açıklaması ve yürüyüş düzenleyeceğiz. Yapacağımız yürüyüşe duyarlı tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.