Hakkari’de çocuklarla etkinlikler programı düzenlendi

Hakkari’de çocuklarla etkinlikler programı düzenlendi

Hakkari Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, hasta çocukların kendilerini daha farklı bir ortamda hissetmelerini sağlamak amacıyla Hakkari Devlet Hastanesi'nde "Çocuklarla Etkinlikler" adlı bir etkinlik düzenlediler.

Etkinliğe Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Erduman, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Koca, Öğr. Gör. Furkan Aydemir, Öğr. Gör. Gülçin Kaya, hastane personelleri, hasta yakınları ve öğrenciler katıldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinden Meryem Tetik, Mesut Orhan, Nazime Türan, Hakkari Devlet Hastanesi'nde yaptıkları yaz stajının sonunda "Çocuklarla Etkinlikler" adı altında çocuklar ile parmak oyunu oynama, boyama etkinliği, kral-kraliçe taçları, tişörtlere el baskısı gibi çeşitli etkinliklerle çocukların güzel bir gün geçirmesini sağladılar.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Erduman ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, özellikle maddi ve manevi yardımlarından dolayı Hakkari Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Güner Özçelik'e, Sağlık Hizmetleri Müdürü Mustafa Yoldaş'a, Çocuk Servis Sorumlusu Zübeyde Hanım'a ve üniversite Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür etti.

Etkinlik, çocuklara kendi yaptıkları tişörtler ve kral-kraliçe taçları hediye edilerek son buldu.

Hakkari’de çocuklarla etkinlikler programı düzenlendi

Hakkari’de çocuklarla etkinlikler programı düzenlendi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.