Hakkari’de Cilo Doğalgaz adlı iş yeri hizmete açıldı

Hakkari’de Cilo Doğalgaz adlı iş yeri hizmete açıldı

Hakkari’ye Doğalgaz döşeme çalışmalarının başlamasıyla birlikte Hakkari’de ilk defa Cilo Doğalgaz adlı iş yeri hizmete açıldı.

Bulak Mahallesindeki Kayacan Caddesi Ertuş Apartmanında hizmete açılan Cilo Doğalgaz adlı iş yerinin açılışını HATSO Başkanı Servet Taş ve beraberindeki esnaflar yaptı.

Burada konuşan Başkan Taş, Hakkari’de ilk defa böyle bir iş yerinin hizmete açıldığını söyledi.

Taş, “Hakkari olarak doğalgaz hayalimizdi. Doğalgaz Hakkari’ye geldi. Hayırlı ve uğurlu olsun. Temiz bir doğaya ve temiz bir çevreye temiz olmak bizimde hakkımız idi. Geçmişte ticaret sanayi odası olarak doğalgazın gelmesi için ciddi çalışmalar yaptık. Doğalgazın Hakkari ye gelmesinde emeği geçen tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Burada Serhat Budakbeyoğlu kardeşimiz bir ilke imza atarak 7 kişinin istihdam edildiği Cilo Doğalgaz adlı işyerini açtı. Doğalgazın Hakkari’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Cilo Doğalgaz adlı iş yeri sahibi Serhat Budakbeyoğlu ise Hakkari’nin Hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Yeni iş yerlerinde 7 kişinin istihdam edildiğini belirten Budakbeyoğlu, kademeli olarak gençleri istihdam etmeye devam edeceklerini söyledi.

a1-169.jpg

a2-141.jpg

a3-099.jpg

a4-076.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.