Hakkari'de 8 Mart hazırlıkları

Hakkari'de 8 Mart hazırlıkları

BDP Kadın Meclisi ve Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH) öncülüğünde “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nde yapılacak kutlamalar için çalışmalar başlatıldı.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Barış Ve Demokrasi Partisi (BDP) Kadın Meclisi ve Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH) öncülüğünde "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü"nde yapılacak kutlamalar için çalışmalar başlatıldı.

DÖKH ve BDP Kadın Meclisi'nin "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" kutlamaları çerçevesinde şehrin değişik mahallelerinde ailelere gül ve karanfil dağıtıldı.

BDP Kadın Meclisi Üyesi Kıymet Ilgaz, BDP Belediye Eş Başkan Adayı Dilek Hatipğolu, BDP Hakkari Kadın Meclisi üyeleri, il genel meclisi ve belediye meclis adayları ile birlikte aileleri evlerinde ziyaret ederek 6 Mart günü Yüksekova ilçesinde, 8 Mart'ta ise BDP Hakkari İl Binası önünde yapılacak kitlesel kutlamalara aileleri davet ettiler.

Kadınlar son olarak da Sümbül Mahallesi'nde bulunan mezarlık ziyaret edildi. 

1-031.jpg

2-021.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.