Hakkari’de 8 bin 500 öğrenciye kayak eğitimi

Hakkari’de 8 bin 500 öğrenciye kayak eğitimi

Hakkari il merkezinde yaklaşık 8 bin 500 öğrenciye kayak eğitimi verileceği belirtildi.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Okullarımız Kayakla Tanışıyor" projesi kapsamında öğrencilere verilen kayak eğitimi devam ediyor. Kent merkezindeki değişik okullardan okuyan yaklaşık 8 bin 500 öğrenciye kayak sezonu boyunca bu eğitimin verileceği belirtildi.

Kent merkezinden 7 kilometre mesafede bulunan 2600 rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görevli 14 kayak eğitmeni tarafından kademeli bir şekilde öğrencilere kayak eğitimi verileceğini söyleyen Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, kayak sezonunda hedeflerinin 8 bin 500 öğrenciye kayak eğitimi vermek olduğunu ifade ettiler.

İlk defa kaymanın sevincini yaşayan öğrenciler ise, kendilerine bu imkanı sağlayan Hakkari Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi ile kendilerine tesis desteği veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.

Hakkari’de 8 bin 500 öğrenciye kayak eğitimi

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.