Hakkari ve ilçelerinde 496 kişi işe alınacak

Hakkari ve ilçelerinde 496 kişi işe alınacak

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından, Hakkari ve ilçelerinde toplam 496 kişi işe alınacak. Alım yöntemi ise yüzde yüz noter kurası olacak.

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Hakkari merkez ve Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ilçelerinde; temizlik ve güvenlik personeli alınacağı duyuruldu.

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında toplam 350 temizlik personeli ve 146 güvenlik personeli alınacağı ifade edildi.

İşe başvurma, 17 ile 21 Eylül tarihleri arasında olurken, işe başlama tarihi olarak da 1 Ekim olarak açıklandı.

İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine temizlik personeli

Açıklamada, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine alınacak temizlik personellerinin dağılımı şu şekilde:

Hakkari 120, Yüksekova 120, Şemdinli 85, Çukurca 25. Erkek yaş 35, Kadın yaş 18.

Diğer şartlar ise şöyle:

Kuruma kayıtlı işsiz olmak, hanede başvuran sadece 1 kişi asil olarak seçilebilecektir, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (Açık Öğretim Öğrencileri Hariç), yapılacak incelemede SGK, hane halkı geliri ve diğer gelirler dikkate alınacaktır, güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, alım yöntemi yüzde yüz noter kurası olacaktır.

İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine güvenlik personeli

Açıklamada, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine alınacak güvenlik personellerinin dağılımı şu şekilde:

Hakkari 60, Yüksekova 60, Şemdinli 20, Çukurca 06. Erkek yaş 18, Kadın yaş 18.

Diğer şartlar ise şöyle:

Kuruma kayıtlı işsiz olmak, hanede başvuran sadece 1 kişi asil olarak seçilebilecektir, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (Açık Öğretim Öğrencileri Hariç), yapılacak incelemede SGK, hane halkı geliri ve diğer gelirler dikkate alınacaktır, askerliğini tamamlamış olmak, en az lise mezunu olmak, güvenlik kimlik kartının güncel olması şarttır.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum