Hakkari Valisi Akbıyık Yüksekova'da: Haftada birkaç günümüzü ayırıyoruz

Hakkari Valisi Akbıyık Yüksekova'da: Haftada birkaç günümüzü ayırıyoruz

Yüksekova’ya gelen Hakkari Valisi İdris Akbıyık, ilçede yapılan çalışmaları denetleyerek, "Yüksekova bizim en büyük ilçemiz. Haftada birkaç günümüzü ayırıyoruz." dedi.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, sabah saatlerinde Yüksekova’ya geldi.

Vali Akbıyık, Yüksekova Hükümet Konağı bahçesinde Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ramazan Kendüzler tarafından karşılandı.

Öğrenciler tarafından çiçek takdim edilen Vali Akbıyık, beraberindeki heyet ile Yüksekova Kaymakamlığı’na geçti.

Burada kısa bir açıklama yapan Vali Akbıyık, “Yüksekova’ya yapılan yatırımlar var. TOKİ yatırımları, okul inşaatları, yol yapım çalışmaları, belediyenin sürdürdüğü alt yapı ve üst yapı çalışmaları var. Bunları yerinde görmek istiyoruz. Yüksekova bizim en büyük ilçemiz. Haftada birkaç günümüzü ayırıyoruz. Yüksekova, gündemimizde önemli bir yer işgal ediyor. O yüzden zaman zaman gelip işlerimizi yerinde göreceğiz. Kamu görevlilerimizi ziyaret edeceğiz” dedi.

Açıklamanın ardından basına kapalı toplantı düzenlendi. Vali Akbıyık, toplantıdan sonra ilçe merkezinde yapılan çalışmaları denetledi.

v1-017.jpg

v2-012.jpg

v3-010.jpg

İlgili Haberler
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum