Hakkari Katı Atık Birlik Başkanlığına Karaman seçildi

Hakkari Katı Atık Birlik Başkanlığına Karaman seçildi

Hakkari Belediyeleri ve İl Özel İdaresi Katı Atık Yönetim Birliği Başkanlığına Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman seçildi.

Mahalli idareler seçiminden sonra 30 gün içerisinde toplanıp seçimlerini yapması gereken Hakkari Belediyeleri ve İl Özel İdaresi Katı Atık Yönetim Birliği, 22 Mayıs 2019 tarihinde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ak Partili üyelerin toplantıyı terk etmesi üzerine yeterli çoğunluk sağlanamaması üzerine toplantı bugüne ertelenmişti. 

Bugün aynı yer ve saatte bir araya gelen Hakkari Belediyeleri ve İl Özel İdaresi Katı Atık Yönetim Birliğini oluşturan meclis üyelerinden Ak Partili üyelerin yeniden toplantıyı terk etmesi ile salonda kalan Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) 12 üyeyle toplantıya devam edildi. 

Divan seçiminin ardından yapılan seçimde Hakkari Belediyeleri ve İl Özel İdaresi Katı Atık Yönetim Birliği başkanlığına Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman seçilirken, Birlik 1 ve 2’nci başkan vekilliğine Nesibe Gümüşlü ile İkram Ceylan seçildi. Birlik katip üyeliklerine Nazmi Coşkun ile Emine Çiftçi seçildi. Bütçe İhtisas Komisyonuna Reyhan Ören, Sıddık Tamur, Farıs Çetinkaya, Ebubekir Yıldırım ve Saraç Uysal seçildi. Toplantı sonunda yapılan oylamada da Hakkari Belediyeleri ve İl Özel İdaresi Katı Atık Yönetim Birliği Meclis encümenliğine ise Remziye Yaşar, Feyaz Dara, Nazmi Coşkun, Emine Çiftçi, Saraç Uysal ve Farıs Çetinkaya seçildi.

Toplantı Hakkari Belediyeleri ve İl Özel İdaresi Katı Atık Yönetim Birliği çalışmaları hakkında yapılan slayt sunumunun ardından sona erdi. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.