Hakkari: Kahraman ve Ataş tebrikleri kabul ediyor

Hakkari: Kahraman ve Ataş tebrikleri kabul ediyor

Yerel seçimlerde Hakkari Belediye eş başkanlığına seçilen Cihan Kahraman ile Seher Kadiroğlu Ataş tebrikleri kabul ediyor.

Yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 60'lık bir oy alarak Hakkari Belediyesi eş başkanlığına seçilen Cihan Kahraman ve Seher Kadiroğlu Ataş, HDP il binasında tebrikleri kabul etti.

HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu ve HDP’nin il yöneticileri ile parti binasına gelen vatandaşları karşılayan eş başkanlar Kahraman ve Ataş, Hakkari halkına iradesine sahip çıktığı için teşekkür etti.

Eş Başkan Kahraman, “İki yıldan beridir Hakkari’nin iradesine kayyum atanmıştı. Hakkari halkı iradesine sahip çıktı. Halkımıza bu sahiplenmeden dolayı teşekkür ediyoruz. Halkımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” dedi.

Diğer Eş Başkan Seher Kadiroğlu Ataş ise bu seçimin bütün ülkeye barış ve huzur getirmesini dileyerek “Güzel bir seçim atlattık bütün Hakkari halkına, kadınlara gençlere teşekkür ediyoruz. Yine kendilerine iradelere, partilerine sahip çıktılar” dedi.

7-199.jpg

6-319.jpg

5-423.jpg

4-608.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum