Hakkari Gücü Kadın Futbol takımının ziyaretleri sürüyor

Hakkari Gücü Kadın Futbol takımının ziyaretleri sürüyor

Hakkari Gücü Kadın Futbol takımı antrenörleri Tahir Temel ve Cemile Timur ile takım oyuncuları Hakkari Belediyesi eş başkanlarını Makamlarında ziyaret ederek teşekkür plaket sundular.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Ziyaret esnasında açıklamada bulunan Hakkari Gücü Kadın Futbol takımı antrenörlerinde Cemile Timur, zor şartlarda mücadele ettiklerini belirterek u zorlu mücadelede kendilerine destek veren belediye eş başkanları ve kentteki diğer yetkililere teşekkür etti. 

Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu ise Hakkariyi en iyi bir şekilde temsil eden ve başarıdan başarıya koşan Hakkari Gücü Kadın Futbol takımını tebirk etti.

Takımın çok zor şartlarda bu mücadeleyi ettiğine dikkat çeken Hatipoğlu, şunları söyledi: "Bizlerde bu mücadelede tüm kıt imkanlarımıza rağmen sizlere az bile olsa bir katkı sunmaya çalıştık. Önümüzdeki sezon da desteklerimiz sürecektir. Sizleri tekrar elde ettiğiniz başarılardan dolayı kutlar başarılarınızın devamını dilerim "

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.