Hakkari Belediyesi'nden asfaltlama çalışması

Hakkari Belediyesi'nden asfaltlama çalışması

Hakkari Belediyesi Bağlar Mahallesi yollarını asfaltlama çalışmalarını başlattı. Öncesinde mahalle yollarında reglaj ve zemin düzenleme çalışmaları sürdüren belediye, mahalle yollarına asfalt sermek için çalışmalara başladı.

Hakkari Belediyesi mahalle yollarına asfalt sermek için çalışmalara başladı. Bu kapsamda asfalt öncesi plantmiks PMT serme çalışmaları yapan belediye, bu çalışmanın ardından yolları asfaltlayacak.

Bağlar Mahallesinde yürütülen çalışmaları Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Cihan Karaman da yerinde denetleyip incelemelerde bulundu. Karaman yaptığı incelemelerde teknik ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapan Eş Başkan Cihan Karaman, “İmkanlarımız doğrultusunda 2019 yılı için bir hizmet programı hazırladık. Çalışmalarımız bu kapsamda yapılıyor. Programımız kapsamında bugün Bağlar Mahallesi yollarını asfaltlamak için burada ekiplerimiz PMT çalışmalarını yapıyorlar. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde de asfalt serme işlemlerini başlatacağız. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

a1-163.jpg

a2-135.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.