Hakkari belediyesinden anneler günü kutlaması

Hakkari belediyesinden anneler günü kutlaması

Hakkari Belediyesi ‘Anneler günü’ nedeniyle 200 anneyi yemekte bir araya getirdi. Bütün kadınların anneler gününü kutlayan belediye eşbaşkanvekili Fatma Yıldız kadınlara çiçek verdi. Anneler de Yıldız’a jesti nedeniyle teşekkür etti.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Hakkari Belediyesi Eşbaşkanvekili Fatma Yıldız 200 kadına, anneler günü nedeniyle bir yemek verdi.

Belediyeye bağlı Feqiye Teyran Kültür Merkezi bahçesinde verilen yemeğe Belediye Eşbaşkanvekili Fatma Yıldız’ın yanı sıra HDP İl Eşbaşkanı Evin Konur, HDP ve DBP’nin kadın yöneticileri ile 200’ü aşkın kadın katıldı.

Yemek öncesinde kısa bir konuşma yapan Hakkari Belediye Eşbaşkanvekili Fatma Yıldız, dünya anneler günü nedeniyle anneler ile bir araya getirdiklerini belirterek, bütün annelerin anneler günün kutladığını söyledi.

Yemekte söz alan HDP İl Eşbaşkanı Evin Konur ise ‘Dünya Anneler Günü’nü kutladı.Konur kadının yaşamın bir parçası olduğunu belirterek barışın kadının gücü ile gelişeceğini söyledi.

Verilen yemeğin ardından Hakkari Belediye Eşbaşkanvekili Fatma Yıldız annelere çeşitli hediyeler verdi.

Yemeğe katılan kadınlar ise eşbaşkanvekili Yıldız’a bu jestinden dolayı teşekkür etti.

dsc_0030.jpg

4-284.jpg

3-545.jpg

2-821.jpg

y7-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.