Hakkari Belediyesi temizlik kampanyası başlattı

Hakkari Belediyesi temizlik kampanyası başlattı

Hakkari Belediyesi çevre temizlik kampanyası başlattı. Belediye Eş Başkanı Cihan Karaman, “Hakkarililere verdiğimiz her sözü tutacağız. Bugün verdiğimiz ilk sözümüz olan temiz bir Hakkari için işe başlıyoruz” dedi.

Hakkari Belediyesi, kentte çevre temizlik kampanyası başlattı. Sabah saatlerinde belediye önünde bir araya gelen Eş Başkan Cihan Karaman, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları, üzerilerine giydikleri turuncu yelekler ile çevre temizlik kampanyasını başlattı.

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Eş Başkan Cihan Karaman, seçim sürecinde temiz bir Hakkari için Hakkarililere  söz verdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Hakkari halkına daha temiz bir kent bırakmak için Hakkari Belediye personeli başta olmak üzere Hakkari halkı ile birlikte bir temizlik kampanyası başlattık. Hakkari halkına sözümüzdü. Her anlamda Hakkari halkına hizmet edeceğiz. Biz Hakkari Belediye personeli olarak halkımızla beraber bugün temizlik kampanyamızı Yeni mahalle ve Merzan mahallelerinden olmak üzere iki noktadan başlatacağız. Kentte yaşayan bütün Hakkari halkını çevre konusunda duyarlılığa davet ediyoruz” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından Karaman ve beraberindekiler ilk olarak çevre yolundan Hastane kavşağına kadar yolları çöplerden temizledikten sonra araçlarla temizlik çalışmalarını yapacakları Yeni ve Merzan mahallelerine geçti.

h1-076.jpg

h2-066.jpg

h3-044.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.