Hakkari Baro Başkanı Canan'dan 2020 Ramazan Bayramı mesajı

Hakkari Baro Başkanı Canan'dan 2020 Ramazan Bayramı mesajı

Hakkari Baro Başkanı Ergün Canan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Baro Başkanı Canan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar, birlik ve kardeşliğimizi pekiştiren hoşgörü ve paylaşımının en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerimizdir.

Dünya olarak içinden geçtiğimiz zorlu Pandemi süreci, yaşam alanlarımızı kısıtlamış olsa da, sosyal mesafe kuralını gözeterek, ihtiyaç duyan kişilere,  maddi-manevi yardım edebilir, çocuklarımızı sevindirebilir ve dargınlıkların giderilmesi için yeni fırsatları hayata geçirebiliriz.

Bu bayramda da birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, demokrasi ve adaleti büyüten, ürettiğini eşit ve hakça paylaşan bir dünya özlemimizi bir kez daha yineliyor, insanlığın başındaki salgının bir an önce son bulmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta yargı camiamızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Sağlık, Huzur, Barış ve Mutluluk dolu nice bayramlar temenni ediyorum."

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.