Hakkari Baro Başkanı Canan mazbatasını aldı

Hakkari Baro Başkanı Canan mazbatasını aldı

Hakkari Barosunun 8’inci Genel Kurulunda, 61 oyla Baro Başkanlığına seçilen Avukat Ergün Canan, mazbatasını aldı.

Yönetim kurulu üyeleri ve avukatlarla Valilik binasındaki İl Seçim Bürosuna gelen Canan, İl Seçim Kurulu Müdürü Muhammet Çağlar Demir'den mazbatasını aldı.

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Canan, yönetim olarak sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini söyledi. 

Canan, "Pazar günü itibariyle bir seçimimiz oldu. Meslektaşlarımızın takdiriyle yeni baro başkanı olarak bugün göreve başlıyoruz. İlçe seçim kurulundan mazbatamızı aldık. Mazbatamızı alırken o sorumluluk bilinciyle hareket edeceğimizin sözünü veriyoruz. Baro başkanı adayı olurken, zor bir görev üstleneceğimi biliyordum. Ağır bir yükün altında yönetimdeki arkadaşlarla birlikte başarılı alacağımıza inanıyoruz. Görevi devraldığımız eski başkanımız Zeydin Kaya, çok çalıştı ve çabaladı. Hakkari Barosuna 6 katlı bir hizmet binası kazandırdı. Yeni hizmet binamızı faaliyete geçirmek için eksiklerini hep birlikte tamamlayacağız. Bunun içinde kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

11-105.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum