Hakan Atilla Türkiye'ye doğru yola çıktı

Hakan Atilla Türkiye'ye doğru yola çıktı

Eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, THY'nin Amerika'dan 19.05 hareket saatli uçağı ile New York JFK Havalimanı'ndan İstanbul'a gönderildi.

ABD’deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutulduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türk Hava Yollarının (THY) 19.05 uçağı ile New York JFK Havalimanı’ndan İstanbul’a gönderildi.

ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza Bürosu yetkililerince New York JFK Havalimanı’na getirilen Atilla, THY’ye ait “TK-02” sefer sayılı İstanbul Havalimanı’na giden uçakla 19.05’te ABD’den ayrıldı.

Hakan Atilla’yı havalimanından Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ve New York Başkonsolosu Alper Aktaş uğurladı.

Uçağın, TSİ bugün 11.30 civarında İstanbul Havalimanı’na inmesi bekleniyor.

Atilla, 19 Temmuz’da tahliye edilmiş ve sınır dışı işlemlerinin tamamlanması için gözaltı merkezi York County Prison’a gönderilmişti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.