HAK-PAR Genel Başkanı, Deniz Poyraz’ın annesini suçladı

HAK-PAR Genel Başkanı, Deniz Poyraz’ın annesini suçladı

HAK-PAR Genel Başkanı Latif Epözdemir, katledilen Deniz Poyraz'ın annesi Fehime Poyraz’ı suçladı. HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı, Tayip Temel, "Alçaklığın ırkı ve kimliği yoktur" diyerek tepki gösterdi.

Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Latif Epözdemir, Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl Örgütü’ne yönelik saldırıda katledilen Deniz Poyraz’ın annesi Fehime Poyraz’ı suçladı. Rudaw'a konuşan HAK-PAR Genel Başkanı Latif Epözdemir, Poyraz ailesini hedef gösteren iktidara yakın medyayı taklit ederek, şunları söyledi: “HDP cinayet günü toplantıyı son anda neden iptal etti? Deniz’in annesi kendi yerine kızını ofisi açmaya gönderirken, o da saldırı olacağından haberdar mıydı? HDP üst yönetimi bu yönde bir bilgiyi nasıl edindi?" 

TEMEL: ALÇAKLIĞIN IRKI VE KİMLİĞİ YOKTUR

HDP Eş Genel Başkanı Tayip Temel, Epözdemir’in açıklamasına sert bir dille tepki göstererek, “Alçaklığın ırkı ve kimliği yoktur. Bir anneye karşı bu vicdansızlık nasıl izah edilebilir? Biraz haysiyet ve şerefin varsa istifa edersin" dedi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.