Güldür Güldür Show'da medya eleştirisi: Hay hay efendim, hay hay...

Güldür Güldür Show'da medya eleştirisi: Hay hay efendim, hay hay...

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan 'Güldür Güldür Show'da medya eleştirisi.. Programın dünkü bölümünde bir gazetenin yazı işleri toplantısı hicvedildi; yayın yönetmeninin 'pozitif başlıklar' bulma çabası izleyenleri güldürdü.

Show TV’de yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan ‘Güldür Güldür Show’un dünkü bölümünde, Türkiye’de bazı medya kuruluşlarının hicvedildiği bir skeç yayınlandı. Yeni yyaın yönetmeninin yazı işleri toplantısına sadece “Hay hay efendim, hay, hay. Hay hay efendim” dedi bir telefon konuşması yaparak girdiği skeçte, bir dizi habere ‘alternatif’ manşetler atıldı.

Haber başlıklarını ‘olumlu’ hale getirmeye çalışan yayın yönetmeni “Ekmeğe yüzde 20 zam geldi” haberine “Obeziteye tokat! Halkımız ekmek yiyemediği için yaza fit vücutlarıyla merhaba diyecek” başlığını atıyor; artan obezite oranları hakkındaki bir habere ise “Var ki yiyoruz” başlığını uygun görüyor. “İşsizlik oranı yüzde 10” haberine “Çalışma oranı yüzde 90” haber başlığını atan yayın yönetmeni, “Tonlarca limon çiftçinin elinde kaldı” haberine de “Çiftçi limonataya doyacak” diyor. İşte o skeç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.