Gökhan Özoğuz'dan Erdoğan'a tepki

Gökhan Özoğuz'dan Erdoğan'a tepki

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'dan, İstanbul seçimleri hakkında "Bu işin hırsızlık boyutu var. Bir de sandıkta hırsızlıklar var" diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a tepki.

Yerel seçim sürecinde AK Parti’ye yönelik eleştirilerini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na desteğini açıkça dile getiren sanatçı Gökhan Özoğuz’dan, İstanbul seçimlerine ilişkin itirazlara bir tepki daha geldi. Athena grubunun solisti, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ocak ayında “Sandıktan çıkana eğer saygı duymuyorsanız bunun adı demokrasi değildir. Bu totaliter bir zihniyettir” dediği bir videoyu paylaşıp, ‘sandıkta hırsızlık’ iddiasına tepki gösterdi.

Özoğuz Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: “Bugün bu videoyu gördüm! Sn. Erdoğan’ın konuşması o kadar doğru ki. Tek anlamadığım iddia edilen “sandıkta hırsızlık”. Her partinin gözlemcileri atmaca gibi sandıkların, çuvalların başında”. O bir şeyler ne, o iddia dosyalarında ne var biz de bilsek keşke. Somut bir şeyler mesela!”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.