Gökhan Özoğuz: Her şeyimiz terör olmuş, ne bu?

Gökhan Özoğuz: Her şeyimiz terör olmuş, ne bu?

Gökhan Özoğuz, 'Grup Yorum' tepkilerini eleştirdi: Arkadaş her şeyimiz terör olmuş. Ne bu?

Bir süredir gündeme dair yaptığı yorumlarla ve YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından İmamoğlu’na desteğini açıklamasıyla adından söz ettiren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından Kardeş Türküler’in seslendirdiği Yanıyorum ve Grup Yorum’un eseri İnce Mehmed’i paylaştı. Özoğuz’un bu paylaşımları bir kesim tarafından ‘terör’ iddiasıyla eleştirildi.

Kendilerini sosyalist olarak tanımlayan ve kuruldukları ilk günlerden bu yana sürekli olarak üyeleri gözaltına alınan Grup Yorum’u eskiden beri sevdiğini belirten Gökhan Özoğuz, “Ben Grup Yorum’u eskiden beri sever dinlerim. Bu adamlar hala konserler veriyorlar. Spotify’da albümleri çalıyor. Sevdiğim bir şarkılarını paylaştım konu yine teröre geldi. DHKP-C’lileri şirin gösteriyorsun diyen mi istersin terörist diyen mi. Arkadaş her şeyimiz terör olmuş. Ne bu?” diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.