Gelecek İçin Biz heyetinden HDP'ye ziyaret

Gelecek İçin Biz heyetinden HDP'ye ziyaret

Gelecek İçin Biz'i temsilen bir heyet HDP Genel Merkezi'ne gitti. Heyetten İlhan Cihaner, "İktidar istiyor ki sadece kendisi siyaset yapsın" dedi.

‘Gelecek İçin Biz’ Platformu, HDP’ye dayanışma ziyareti gerçekleştirdi. İlhan Cihaner, Elif Çongur, Necati Yılmaz, Murat Akbaş ve Ercan Köymen‘den oluşan heyet HDP Genel Merkezi’ne giderek,  HDP eşgenel başkanlarıyla partinin milletvekilleri, belediye başkanları, yöneticileri ve İsimsizler Hareketi’ne karşı yapılan operasyonla ilgili görüştü.

İlhan Cihaner, “Her şeyden önce 6 yıl önce meydana gelmiş, bazı siyasetçiler hakkında AYM tarafından ihlal kararı verilmiş bir olayda gözaltı ve tutuklama tedbirine başvurulması açıkça bir yıldırma operasyonudur" dedi.

Cihaner açıklamasına “İktidar istiyor ki sadece kendisi siyaset yapsın, siyasi alanı kendisi belirlesin. Onun dost olduklarıyla herkes dost olsun, düşman olduklarıyla düşman olsun. Bu tutum, yurttaşlarımızın bir arada barış içinde yaşamasına büyük tehdit oluşturmaktadır.” diye devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.