Gazze katliamı sonrası tavuk dansı yaptı!

Gazze katliamı sonrası tavuk dansı yaptı!

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gazze katliamının üzerinden ÜÇ gün geçmişken Eurovision'u kazanan İsrailli şarkıcı Netta Barzilai'yi ağırladı.

İsrail ordusunun ABD’nin Kudüs Büyükelçiliği’nin açılışına karşı Gazze’de düzenlenen protestolarda pazartesi 60 kişiyi, salı günü iki kişiyi öldürüp 3 bine yakın kişiyi yaralaması, Başbakan Benyamin Netanyahu’nun keyfini kaçırmadı. Netanyahu bir yandan ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs Büyükelçiliği’ni açarak Filistin topraklarındaki işgal, ilhak, etnik temizlik politikalarına mutlak onay vermesinin, bir yandan da Eurovision Şarkı Yarışması’nı İsrailli Netta Barzilai’nin kazanmasının keyfini sürüyor.

Benyamin-Sara Netanyahu çifti dün Netta’yı ağırladı; buluşma Gazze katliamı hiç olmamışçasına kutlama havasında geçti. Hatta İsrail Başbakanı ile İsrailli kadın şarkıcı, kameraların karşısına geçerek Eurovision’u kazanan ‘Toy’ (Oyuncak) isimli şarkının simgesi olan tavuk dansını birlikte yaptı.

TAVUK DANSINI TWITTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Twitter hesabından Netta’yı etiketleyip İsrail bayrağı ve tavuk emojisi eşliğinde tavuk dansı performansını paylaşan Netanyahu, İsrail bayrağı ve kalp emojisi eşliğinde şunları da yazdı: ”Netta Barzilai ile Kudüs’te buluşmak ne kadar eğlenceli! Netta hepimiz seni seviyoruz, ulusumuza büyük onur kattın.” (Kaynak: Sputnik)

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.