Galatasaray'da Avrupa öncesi Emre Akbaba alarmı

Galatasaray'da Avrupa öncesi Emre Akbaba alarmı

Lokomotiv Moskova ile yarın yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Galatasaray'da Emre Akbaba sıkıntısı yaşanıyor. Kasımpaşa maçında sakatlanan formda futbolcunun durumu bugün netlik kazanacak.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Lokomotiv Moskova ile yarın yapacağı maç öncesi Emre Akbaba’nın durumu sıkıntı yarattı.

Galatasaray, D Grubu’ndaki ilk sınavının hazırlıklarını sürdürürken Emre Akbaba idmanda yer almadı. Ligdeki Kasımpaşa müsabakasında aldığı darbe nedeniyle ağrıları olan Emre Akbaba’nın yapılan tetkiklerinde kasık bölgesinde zorlanma bulguları tespit edildi. Emre Akbaba günü aktif dinlenme ve salon çalışmasıyla geçirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in sağlık ekibinden hakkında ayrıntılı bilgi istediği Emre Akbaba’nın durumu bugünkü kontrollerden sonra netlik kazanacak.

9 FUTBOLCUDA SİFTAH HEYECANI

Galatasaray UEFA’ya bildirdiği 21 kişilik kadrosunda 9 futbolcu daha önce Şampiyonlar Ligi maçı oynamadı. Emre, Ndiaye, Linnes, Donk, Rodrigues, Ahmet, Ömer, Muğdat ve İsmail görev almaları durumunda Devler Ligi siftahı yapacak. Listede yer almayan Ozan Kabak, Yunus Akgün ve Celil Yüksel de genç oyuncu statüsü ile forma giyebilecek.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.