Galatasaray Tudor ile yollarını ayırdı

Galatasaray Tudor ile yollarını ayırdı

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Yönetim, Tudor ile yolları ayırma kararı aldı.

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Igor Tudor hakkında son kararını verdi.

Beinsports’un haberine göre,  yönetim Tudor ile yolları ayırma kararı aldı.

Galatasaray’da bugün saat 14:00’te gerçekleşecek olan yönetim kurulu toplantısı sonrasında Igor Tudor ile yollar ayrılacak. Başkan Dursun Özbek’in gece geç saatlere kadar süren görüşmelerinin ardından bugün Tudor ile yolları ayırmaya karar verdiği öğrenildi. Sarı kırmızılı kulüp, Tudor’a 400 bin euro tazminat ödeyecek.

‘TÜRKİYE’DE İLİ ŞEY POPÜLER: ‘TUDOR İSTİFA’ VE SİSTEM’

Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray, Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup oldu ve liderliği Başakşehir’e kaptırdı. Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Tudor, ‘Türkiye’de 2 tane popüler şey var, Tudor istifa’ ve sistem’ ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Tudor, baskı hissediyor musunuz sorusuna, ”Türkiye’de iki şey var. Biri ‘Tudor istifa’ diğeri de sistem. Bu mağlubiyet büyük ihtimalle sisteme dayandırılacaktır. Böyle olunca herkes mutlu oluyor” diye cevap verdi.

“Mağlubiyeti getiren sebepler nedir” sorusuna Tudor, “Sebep rakip 2 gol biz 1 gol attık, o yüzden yenilgi geldi. 2 tane büyük hata yaptık. Akabinde gelen gollerle otomatikman yenilgi geldi” dedi.

“Üzerinde baskı hissediyor musun?” sorusuna Hırvat teknik direktör, “Hayatım zaten baskı. Türkiye’de iki tane şey var, Tudor istifa. İkincisi sistem. Bu mağlubiyet de sisteme bağlanacaktır. Türkiye’de futbola bakış açısı bu. Bu sistemle oynadığınız zaman mutlaka kaybediyorsunuz, sizin bakış açınız bu” yanıtını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.