Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı

Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı

Galatasaray'ın 22'nci lig şampiyonluğu kutladı. Galatasaraylı futbolcular, Türk Telekom Stadı'na üstü açık otobüsle geldi. Kutlamada teknik direktör Fatih Terim'le 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de kazandığı 22’nci şampiyonluğunu kutladı.

Galatasaray Futbol Takımı, stada üstü açık otobüsle geldi. Otobüsle Florya Metin Oktay Tesisleri’nden stada hareket eden Sarı-kırmızılılar, yol boyunca şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Futbolcular, ellerindeki bayrakları sallayarak, şampiyonluk şarkıları söyledi. Bazı taraftarlar da arabalarıyla otobüse eşlik etti.

Gelişim Ligleri’nde kupa alan Galatasaray’ın altyapı takımları kutlamaya geldi. Sarı-kırmızılı kulübün şampiyonluğa ulaşan 21, 19, 17 ve 14 yaş altı takımları ve kategorisinde ikinci olan 16 yaş altı takımı ile Galatasaray Futbol Akademisi teknik ekibi, kutlama için kurulan platforma çağrıldı. Taraftarlar, genç futbolculara alkış ve tezahüratlarla destek verdi.

 GS STORE’A BÜYÜK İLGİ

Galatasaraylı taraftarlar, kulübün resmi ürünlerinin satıldığı GS Store’a yoğun ilgi gösterdi. Kutlama öncesinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki GS Store’a giden taraftarlar, forma, atkı, tişört ile 22’inci şampiyonluk için özel olarak hazırlanan ürünlerden aldı. Mağazada yoğunluk yaşanırken kasalarda uzun kuyruklar oluştu.

FENERBAHÇE’YE ‘AĞLAMA’ EMOJİLİ TİŞÖRTLE GÖNDERME

Galatasaray, “ağlama” emojili tişört satışa sunarak rakibi Fenerbahçe’ye göndermede bulundu.

Süper Lig’in 28’inci haftasında Ülker Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından Sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri hakem kararlarına tepki göstermiş, bunun üzerine Fenerbahçe’nin sosyal medya hesaplarından “ağlama” emojisi paylaşılmıştı.

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasının başladığı sırada GS Store, “ağlama” emojisinin yer aldığı tişörtlerin satışa sunulduğunu açıkladı.

5 YILDIZLI PLATFORM KURULDU

Stadın dört köşesinde sarı-kırmızılı renklerle Galatasaray’ın Süper Lig’deki şampiyonluk sayısı olan “22” maketi yer aldı. Sahanın içine ve kurulan platformun üzerine 5 yıldız konuldu. Bu çalışmada yıldızlardan birisinin üç kanadı boş bırakılırken, Galatasaray’ın 5’inci yıldız hedefine vurgu yapıldı.

Kutlamada ilk olarak kulüp çalışanları isimleri anons edilerek sahneye çağrılırken, sonrasında oyuncular tek tek davet edildi.

Her bir oyuncu, isminin anons edilmesinin ardından kendi seçtiği şarkı eşliğinde sahnede yerini aldı. Yabancı oyuncuların ülkelerinin bayraklarıyla çıktığı organizasyonda birçok futbolcu da çocuklarıyla birlikte kutlamaya dahil oldu.

Futbolcular Mbaye Diagne ve Sinan Gümüş ile kaleci antrenörü Claudio Taffarel’in mazeretleri nedeniyle kutlamada yer almadığı belirtildi. Sinan Gümüş’ün ismi anons edildiğinde tribünler ıslıklarla tepki gösterdi.

CENGİZ: YÜREKLERE ATILAN İMZAYI KAĞIDA DÖKÜYORUZ

Futbolcular ve teknik ekibin ardından sahaya kurulan platforma gelen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Daha önce yüreklere atılmış bir imzayı kağıda dökmek istiyoruz. Türk futbolunun bir numarası sevgili Fatih Terim’le, burada sizin şahitliğinizde 5 yıllık imza atacağız. Bu 5 yıllık imza eksik olan beşinci yıldızın kanatlarını dolduracak” dedi.

Cengiz’in konuşmasının ardından Fatih Terim, 5 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

KUPAYI TFF BAŞKANI GÜRELİ VERDİ

Daha Galatasaray’a Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu şampiyonluk kupası takdim edildi. Futbolcular ve teknik heyete madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hüsnü Güreli, Başkanvekili Ali Dürüst, yönetim kurulu üyesi Ali Düşmez, genel sekreter Kadir Kardaş ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik taktı.

TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Ali Dürüst ve Bünyamin Bozgeyik, şampiyonluk kupasını takım kaptanları Selçuk İnan ve Fernando Muslera’ya verdi. Şampiyonluk kupasının alınmasının ardından büyük sevinç yaşayan futbolcular, kupayla sahaya inerek tribünleri gezdi ve taraftarları selamladı.

Galatasaraylı taraftarların, şampiyonluk kutlamasına ilgisi yoğun oldu. Bilet fiyatlarının 30 ile 120 lira arasında değiştiği organizasyonda, Türk Telekom Stadı büyük ölçüde doldu. Saat 19.05’te başlayan etkinlik yaklaşık 4 saat sürdü. (DUVAR-AA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.