Galatasaray Real Madrid'e farklı mağlup oldu: 6-0

Galatasaray Real Madrid'e farklı mağlup oldu: 6-0

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında İspanya ekibi Real Madrid'e deplasmanda 6-0 mağlup oldu ve son 16 turu şansını yitirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maçında deplasmanda Real Madrid’le karşılaşan Galatasaray, farklı mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde henüz gol atamadı.

Maça çok hızlı başlayan Real Madrid henüz 4. dakikada 18 yaşındaki Rodrygo’nun golüyle 1-0 öne geçti. Genç futbolcu bu golden üç dakika sonra bir kez daha topu ağlarla buluşturdu: 2-0.

14. dakikada ise Nzonzi’nin Toni Kroos’un ayağına basması sonucu kazanılan penaltı vuruşunu Sergio Ramos gole çevirdi: 3-0.

İlk yarının sonunda Benzema’yla topu bir kez daha Galatasaray kalesine yollayan Real Madrid, devreyi 4-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da rahat bir futbol ortaya koyan ev sahibi Real Madrid maçın son bölümünde iki gol daha buldu. Önce 81. dakikada Benzema ile farkı 5’e çıkaran Real, 90. dakikada maçtaki üçüncü golünü atarak hat-trick yapan Rodrygo ile sonucu ilan etti: 6-0.

Bu sonuçla 1 puanda kalan Galatasaray’ın son 16 turu şansı kalmamış oldu. A Grubu’nda ikinci sırada yer alan Real Madrid ise puanını 7’ye çıkardı.

Galatasaray bir sonraki maçında Club Brugge ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.