Galatasaray PSG'ye mağlup oldu

Galatasaray PSG'ye mağlup oldu

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında PSG'yi ağırladı. Sarı-kırmızılılar sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubunda yer alan Galatasaray, gruptaki ikinci maçında Paris Saint Germain ile karşı karşıya geldi. Maç boyu pozisyona girmekte zorluk çeken sarı kırmızılı ekip, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Oyun üstünlüğünün PSG’de olduğu maçta ilk yarıda gol çıkmadı. İkinci yarıda baskısını artıran ve daha etkili olan taraf yine konuk ekip oldu.

PSG, 52’nci dakikada iyi bir takım oyunu örneğiyle Galatasaray kalesi önüne geldiği pozisyonda Icardi’nin golüyle 1-0 öne geçti.

SON 28 AVRUPA MAÇINDA 2 GALİBİYET

Kalesinde golü gören Galatasaray, 15 dakikalık baskısında Radamel Falcao ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Uzatma bölümünde yine baskı kuran Galatasaray, istediği sonucu alamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçında da gol atmayı başaramadı.

Avrupa kupalarındaki son 28 maçında iki kez kazanabilen sarı-kırmızılı ekip, 17 defa mağlup oldu. Galatasaray, söz konusu dönemdeki 9 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

GALATASARAY, GALİBİYETE HASRET

Galatasaray’ın bu sezon resmi maçlardaki galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

Bu sezon son olarak Kasımpaşa’yı 1-0 yenen sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Süper Lig’de BtcTurk Yeni Malatyaspor (1-1) ve Fenerbahçe (0-0) maçlarını beraberlikle tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ndeki Club Brugge karşılaşmasında da (0-0) eşitliği bozamadı.

Galatasaray, bu sezonki 8 resmi karşılaşmada ise 2’şer galibiyet ve yenilgiyle, 4 beraberlik aldı.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.