Galatasaray: 3 - Göztepe: 1

Galatasaray: 3 - Göztepe: 1

Galatasaray'la cuma günü sözleşme imzalayan teknik direktör Fatih Terim, takımla ilk maçına çıktı. Galatasaray, Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig 17’nci hafta mücadelesinde Galatasaray ve Göztepe karşı karşıya geldi.

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 19’uncu dakikada Rodrigues, 53’üncü dakikada Yasin Öztekin ve 70’inci dakikada Maicon kaydetti. Göztepe’nin tek golünü ise 9’uncu dakikada penaltıdan Jahovic kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray puanını 35’e yükselterek ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı. Göztepe ise 30 puanla 6’ncı sırada kaldı.

MAICON CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Galatasaray’ın stoperlerinden Maicon, mücadelenin 34’üncü dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Brezilyalı stoper, Kayserispor mücadelesinde forma giyemeyecek. Göztepe’de ise sarı kart gören Rotman, Fenerbahçe maçında sahada olamayacak.

KORAY, YEDEK KULÜBESİNDE SARI KART GÖRDÜ

59’uncu dakikada gerçekleşen bir pozisyonda Yasin Öztekin yerde kaldı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu devam kararı verdi. Bu pozisyonun ardından Galatasaray yedek kulübesinde bulunan Koray Günter, hakeme tepki göstererek topa vurdu. Yaşanan bu olayın ardından maçın hakemi Uğurlu, Günter’e sarı kart gösterdi. (İSTANBUL/DHA)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.