Galatasaray: 2 - Aytemiz Alanyaspor: 0

Galatasaray: 2 - Aytemiz Alanyaspor: 0

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Galatasaray'da taraftarların ıslıkladığı Latovlevici, oyundan çıkmak istedi. Bunun üzerine teknik direktör Tudor, Latovlevici'yi kenara aldı.

Spor Toto Süper Lig 13’üncü hafta mücadelesinde Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti.

33’üncü dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Gomis’in vuruşunu kaleci Haydar Yılmaz tokatladı, seken topu tamamlayan Yasin Öztekin, Galatasaray’ı öne geçirdi.

88’nci dakikada Gomis’in pasında Yasin Öztekin sol kanatta topla buluştu ve tekrar Gomis’e pas verdi. Fransız golcünün vuruşunda top filelere gitti: 2-0.

Bu sonuçla birlikte, Galatasaray puanını 29’a yükseltirken; Aytemiz Alanyaspor 17 puanda kaldı.

LATOVLEVICI ISLIKLANDI

Galatasaray’ın sezon başında Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna kattığını Iasmin Latovlevici, Sarı kırmızılı taraftarlar tarafından birçok kez ıslıklandı. Son dönemdeki kötü performans gerekçesiyle eleştirilen Latovlevici, top ayağına geldiği anlarda tepkiye maruz kaldı.

Latovlevici daha sonra tepkilere dayanamadı ve Tudor’dan kendisini değiştirmesini istedi. Rumen futbolcu 71’inci dakikada Igor Tudor tarafından oyundan alınırken de tribünler tarafından ıslıklandı. Martin Linnes ise alkışlarla oyuna girdi. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Latovlevici’nin ıslıklanmasına tepki gösterdi. (İSTANBUL/DHA)

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.