Fırından ekmek alırken öldürüldü

Fırından ekmek alırken öldürüldü

Kağıthane'de fırına ekmek almaya giden bir kişiye bıçaklı saldırı: Yürüdü ancak kurtulamadı.

Kağıthane’de fırından ekmek almaya gittiği öğrenilen Tarık K. kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. K. olay yerinde yaşamını yitirirken, şüpheli ya da şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Gürsel Mahallesi’nde gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili elde edilen bilgiye göre Tarık K., ekmek almak için girdiği fırından çıktığı sırada Bergüzar Sokak üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası Tarık K. boğazına aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanırken, bıçaklı kişi ya da kişiler olay yerinden kaçtı. Çevredekiler kanlar içinde kalan Tarık K.’yı görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada Tarık K. da kendi imkanlarınla yaralı halde ilerlemeye çalıştı. Yaklaşık 50 metre yaralı halde ilerleyen Tarık K. daha fazla dayanamayıp olduğu yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalede yerde kanlar içinde yatan Tarık K.’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Tarık K.’nın cenazesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.