'Fırat'ın doğusu iyi olacak' diyen Akar'a İYİ Parti'den yanıt!

'Fırat'ın doğusu iyi olacak' diyen Akar'a İYİ Parti'den yanıt!

"Münbiç iyi olacak, Fırat’ın doğusu iyi olacak. Bunun başka çaresi yok" açıklamasını yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a İYİ Parti'den yanıt geldi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, geçtiğimiz gün Fırat’ın doğusunda Türkiye’ye rağmen herhangi bir karar alınmasına göz yumulmayacağını belirterek, “Münbiç iyi olacak, Fırat’ın doğusu iyi olacak. Bunun başka çaresi yok” açıklamasını yapmıştı.

Akar’ın açıklamasına İYİ Parti, sosyal medya hesabı üzerinden “Sayın Hulusi Akar’ın partimiz nezdinde bir başvurusu bulunmamaktadır.” yanıtını verdi.

Bakan Akar, şöyle konuşmuştu: “Şimdi üzerinde çalıştığımız Münbiç ne olacak, Fırat’ın doğusu ne olacak? Münbiç iyi olacak, Fırat’ın doğusu iyi olacak. Bunun başka çaresi yok. Türkiye’ye rağmen herhangi bir karar alınmasına, herhangi bir oldubittiye göz yummayacağımızı muhataplarımıza bildirdik. Şu anda Silahlı Kuvvetlerimiz gerekli hazırlıklarını, planlarını yaptı. Yeri ve zamanı geldiğinde gerekli tedbirler alınacak. Bizim hedefimiz teröristler. Bizim hiçbir şekilde Kürt kardeşlerimizle sorunumuz yok. Biz yüz yıllardan beri bu topraklarda kardeşiz, beraberiz biriz, birlikteyiz. Kimse fitne ile fesatla bu kardeşliği bozamaz. Biz et ve tırnak gibiyiz. Aynı coğrafyayı, ekmeği, mezarı paylaşıyoruz. Dolayısıyla bizim kardeş olduğumuzun ispatı şehitlikler, mezarlıklar. Hepsi yan yana yatıyor. Böyleyken bazı alçaklar fitne ve fesatla bir şekilde bu birlik ve tahrip etmeye çalışıyorlar; fakat bu milletin feraseti buna engeldir, buna müsaade etmeyecektir.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.