Fil Dergisi okurlarına veda etti

Fil Dergisi okurlarına veda etti

Leman Grubu’ndan 'Deveden büyük fil var' sloganıyla çıkan Fil Dergisi, okurlarına veda etti.

Fil Dergisi’nin Twitter hesabından “O gemi elbet gelecek. Ama o zamana kadar bir mola. Bir süreliğine son Fil Dergisi, bugün raflarda. Alınız, seviniz” mesajı paylaşıldı.

Yayın hayatı boyunca dikkat çeken kapaklara imza atan dergide edebiyattan sanata çok sayıda aydın ve ünlü isim yazılarıyla, röportajlarıyla yer almıştı. Derginin son sayısında ise okurlarına veda ederken şöyle dedi: “Arkasına büyük bir sermaye/teşkilat almadan yola çıkan muhalif ve muhalifliğin laneti olarak da işsiz gazetecilerin çıkardığı bir dergiydi Fil. Ekibimizden, hayat uğraşı yüzünden eksilmeler oldu zaman zaman ve böyle zamanlarda yeterli içerik üretemediğimiz sayılar yaptık. Ama sen bizi hiç bırakmadın... Biz, yüreğimizde bir veda sızısı değil, bu sonun nelerin başlangıcı olacağı sorusunun heyecanını tşaıyoruz. Sen de öyle hisset ne olur. Çünkü her şey güzel olarak; ne olursa olsun. O gemi gelecek!”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.