FIFA'dan Fenerbahçe'ye iyi haber!

FIFA'dan Fenerbahçe'ye iyi haber!

Transferi kaçırılan Eljif Elmas için iyi haber: Fenerbahçe'nin uygunluk başvurusu kabul edildi.

Fenerbahçe’nin yapmış olduğu futbolcu uygunluğu başvurusu kabul edildi. 27 Eylül 1999 doğumlu Eljif Elmas’ın yaşı dolayısıyla ortaya çıkan problemde, sarı-lacivertlilerin başvurusuna FIFA’dan onay geldi. 27 Eylül’de 18 yaşına girecek olan Makedon oyuncu, Türkiye’deki transfer dönemini 20 günlük fark ile kaçırmıştı.

FIFA’ya yapılan başvuru cevabının birinci transfer tescil dönemi dolmadan sonuçlanmaması üzerine lisansı çıkarılmayan Eljif Elmas’ın lisansı, devre arası transfer döneminde çıkarılacak. Genç oyuncu Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında belgeleri tamamlanınca oynayabilecek ancak bunun için Fenerbahçe’nin yabancı kontenjanında yer açması gerekiyor.

Fenerbahçe ise resmi sitesinde yaptığı açıklamada şöyle dedi, “Futbolcumuz Eljif Elmas’ın yaşı dolayısıyla FIFA’ya yapmış olduğumuz futbolcu uygunluğu başvurusu kabul edilmiştir. Söz konusu başvurunun kabulü ile ilgili belgeler bugün itibariyle FIFA tarafından Türkiye Futbol Federasyonu’na iletilmiştir.”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.